Skip to the content

Huset ved Vensjöen, Høje Småland

- er på ca. 60 kvm. Det er oprindeligt fra 1950, med en ny-tilbygning med 2 soveværelser færdiggjort i år 2000. Der er køkkenafd. i den ene ende af huset med komfur og køleskab/frys baseret på gas. Midt i huset er der en åben pejs. Der er 4 faste sovepladser. I hele opholdstuen er der panorama-udsigt til søen og de omkringliggende fjelde og skove. Der er bestik til 6 personer i køkkenafdelingen. Der er ikke indlagt el.

Grunden er en skovgrund på 2.385 kvm.

- og med strandret. I forbindelse med huset er der bygget en 25 kvm. stor træterrasse med udsigt over sø og skov. Huset ligger direkte til søbredden og der er mulighed for at benytte den lille 2 personers jolle. Der findes bl.a. gedder og aborrer i søen. På grunden findes i øvrigt WC med tørkloset, redskabsskur og legehus. Søen er ren, så vandet kan bruges til de fleste ting. Ved huset findes mange blåbær og tyttebær, ligesom der i sommer- og efterårsmånederne, er gode muligheder for at samle rørhatte og kantareller.

Terps feriehus i Sverige

Praktiske oplysninger

Hvis I er interesserede i yderligere oplysninger, evt. om huset er ledigt, kan I enten sende en e-mail eller ringe på nedenstående telefonnummer Send en e-mail med angivelse af, hvornår I skal af sted og hvor mange I er.

Terps feriehus i Sverige

Priser

Kontakt: Erik Terp, Tlf. 27520609

E-mail: sverige@terp.dk

Ca. 60 m2 - 4 faste sengepladser

  • Højsæson (skolernes ferie): Kr. 3.500,- pr. uge.
  • I øvrigt : Kr. 3.000,- pr. uge.

Savner du mere information?